Over ons

De Verhalendames lieten in 2016 voor het eerst van zich horen op een camping in de Noord-Hollandse duinen. Zij organiseerden daar, en organiseren sindsdien, ontmoetingen met schrijvers, dichters en andere vertellers. Dit doen ze het liefst op onverwachte locaties met een huiselijke sfeer. Hun motto: ‘mooie woorden vind je overal.’  

Daarnaast schrijven de Verhalendames gedichten op maat. Enkele dichters van dienst verschijnen met typemachines op een festival, noteren verzoeken van het publiek en schrijven ter plaatse een gedicht. Naar aanleiding van deze optredens worden de dichters regelmatig uitgenodigd op allerhande gelegenheden.

Sinds 2020 is de Verhalendames een collectief dat zowel zelf organiseert als op aanvraag werkt. We zijn op dit moment met zijn vijven: Fransje, Isa, Joni, Mattijs en Stella.

Je kunt bij ons terecht voor alles dat met mooie woorden te maken heeft. Wij stellen je voor aan schrijvers en dichters, helpen je bij het vertellen van je eigen verhaal, zijn te boeken voor voordrachten, interviews, workshops, dichten op maat – en meer.

Stuur je vraag of verzoek naar verhalendames@gmail.com en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Weet je nog niet precies wat je zoekt? Wij helpen je graag je woorden te vinden.

%d bloggers liken dit: