Vier dagen lang tikken de toetsen van de typemachines, vliegen de vingers voor vluchtige verzinsels weer verdwijnen, en dwarrelen de dichtwerken zachtjes in de zakken en gedachtes van de nieuwe eigenaar…

Maar wacht! Waar ging het over? Wat was het verhaal er tegenover? Ik wilde zo graag weten of het rijmde of juist niet. Was het lief of heel kwaadaardig, heel complex of best wel aardig? Werd er soms een traan gelaten, van geluk of van verdriet?…

Op zondagavond 15 juli slaan Stella van Lieshout en Fransje Boot om 18:15 bij de caravan een boekje open over het dichten-op-maat van de afgelopen dagen, en dragen zij, met een inleidend verhaaltje, hun zwoelste stem, en bij zacht kaarslicht, de mooiste, verdrietigste, leukste en stomste gedichten voor.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: