Candlelight in de Caravan – 15 juli in Salon Bohemien

Vier dagen lang tikken de toetsen van de typemachines, vliegen de vingers voor vluchtige verzinsels weer verdwijnen, en dwarrelen de dichtwerken zachtjes in de zakken en gedachtes van de nieuwe eigenaar…

Maar wacht! Waar ging het over? Wat was het verhaal er tegenover? Ik wilde zo graag weten of het rijmde of juist niet. Was het lief of heel kwaadaardig, heel complex of best wel aardig? Werd er soms een traan gelaten, van geluk of van verdriet?…

Op zondagavond 15 juli slaan Stella van Lieshout en Fransje Boot om 18:15 bij de caravan een boekje open over het dichten-op-maat van de afgelopen dagen, en dragen zij, met een inleidend verhaaltje, hun zwoelste stem, en bij zacht kaarslicht, de mooiste, verdrietigste, leukste en stomste gedichten voor.

 

Gepubliceerd door verhalendames

Verhalendames Daisy, Fransje en Joni organiseren ontmoetingen met schrijvers, dichters en andere vertellers. Zij doen dit het liefst op onverwachte locaties met een huiselijke sfeer. Hun motto: “mooie woorden vind je overal”. Voor hulp bij het zoeken, kun je nu bij de verhalendames terecht. Niet alleen stellen ze je voor aan schrijvers van allerlei soorten teksten, ze helpen je ook bij het vertellen van je eigen verhaal, en zijn te boeken voor interviews, workshops, performances en meer. De Verhalendames zijn te volgen op en te benaderen via verhalendames@gmail.com, www.verhalendames.nl, Facebook, Twitter en Instagram.

%d bloggers liken dit: