Elke dag op Bakkum Vertelt! een vers, rijm, gedicht – of een voorspelling?

Een tekst voor je geliefde? Of een zomers versje om in de caravan te hangen? Misschien wel een kijkje in de toekomst door een van onze dichters-op-maat.

Ook dit jaar mogen we je tijdens Bakkum Vertelt! voorzien van een onroerend versje, een grappig gedicht of een prachtige rijm.

Je vindt onze dichters achter hun welbekende typemachine, klaar voor jouw vraag of wens.

Op donderdag vindt je dichters Demi Baltus en Jeroen Besseling op camping Bakkum, allebei voorzien van hun eigen dichtbundel die je kunt aanschaffen.

Op vrijdag zitten Mattijs Reinen en Sanne van Aalderen voor je klaar voor een goed gesprek en een passend gedicht.

Op zaterdag vind je Isa van Klaveren en Thomas Möhlmann met hun vingers op de letters, behalve tussen 18.15 en 19.00 want dan is Thomas in Salon Bohemien te vinden.

En zondag sluiten we af met de reden dat de Verhalendames ontstaan is, Stella van Lieshout, en een van onze dames, Fransje Boot.

Zien we je daar? We zijn er van 16.00 uur tot 21.00 uur.

cropped-img_5368.jpg

 

Gepubliceerd door verhalendames

Verhalendames Daisy, Fransje en Joni organiseren ontmoetingen met schrijvers, dichters en andere vertellers. Zij doen dit het liefst op onverwachte locaties met een huiselijke sfeer. Hun motto: “mooie woorden vind je overal”. Voor hulp bij het zoeken, kun je nu bij de verhalendames terecht. Niet alleen stellen ze je voor aan schrijvers van allerlei soorten teksten, ze helpen je ook bij het vertellen van je eigen verhaal, en zijn te boeken voor interviews, workshops, performances en meer. De Verhalendames zijn te volgen op en te benaderen via verhalendames@gmail.com, www.verhalendames.nl, Facebook, Twitter en Instagram.

%d bloggers liken dit: