Verhalendames presenteert: Salon Bohemien

Ook dit jaar vind je de Verhalendames weer op het festival Bakkum Vertelt! Vorige zomer ontvingen wij op het festival een drietal mooie mannen op het terras voor onze verhalencaravan (schrijver Tom Hofland, tekenaar Flo de Goede en muzikant Youri Lentjes – geniet hier nog even na). Op deze lome zomeravonden stellen we jullie voor aan wederom een set prachtige vertellers van eigen bodem.

Salon Bohemien

Wat wil je nog meer, een caravan, wapperende kaarsvlammetjes, het onbezorgde leven. Zet donderdag 12, vrijdag 13 en zaterdag 14 juli in de agenda, want dan presenteren de Verhalendames in hun Salon Bohemien tussen 18:15 en 19:00 weer een zinderend programma met vertellers die niet alleen via woorden hun verhalen delen. Op de website maken we vanaf vandaag elke dag een verteller bekend! Onze eerste gast, op donderdag 12 juli, is schrijver Bram de Ridder.

Dichten op maat

Een tekst voor je geliefde? Of een zomers versje om in de caravan te hangen? Onze dichters zitten van donderdag 12 tot en met zondag 15 juli voor je klaar met een typemachine en ideeën in overvloed. Ze stellen je vragen of je geeft ze een opdracht, en minuten later staan er prachtige, ontroerende of grappige woorden voor je op papier. Een gedicht op maat; het beste recept voor al uw kwaaltjes!
Met Jeroen Besseling, Demi Baltus, Mattijs Reinen, Sanne van Aalderen, Isa van Kaveren, Stella van Lieshout, Fransje Boot en nog één hele spannende, nader aan te kondigen dichter.

Zien we je dan?

Op donderdag 12 juli kun je al om 16:00 uur bij ons op de camping terecht voor een mooie rijm en om 18:15 introduceert Verhalendame Joni je aan de eerste verhalenverteller van Salon Bohemien.

Kennemer Duincamping Bakkum, Zeeweg 31, Castricum

PHOTO-2018-06-11-17-45-15

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: