Dichter aan tafel tijdens De Verwondering in Be My Guest – 17 juni

Tijdens deze editie van De Verwondering schuifelt er een dichter door eetlokaal Be My Guest. Bij interesse schuift zij aan, of er ligt plots een rijm op je bord.

Of je nu je geliefde, je juf, je beste vriend of je hockeytrainer wilt verrassen òf wellicht jezelf met een mooi vers wilt verwennen: bij deze dichters kun je terecht. Jij vertelt je verhaal en zij maken er poëzie van. Op zondag 17 juni vanaf 11.30 uur zitten de dichters, in samenwerking met De Verhalendames, klaar voor jouw verhaal. Iedereen vindt het leuk om iets speciaals en unieks te krijgen. Dat hoeft geen groots cadeau te zijn, ook een gedicht op maat zorgt voor een warm hart. Zien we je dan?

Van 10.00 tot 15.00 uur kun je genieten van ons heerlijke ontbijt. Be My Guest is gevestigd aan de Voorstraat 4 in Wijk aan Zee.

De Verwondering

Eetlokaal Be My Guest is in maart gestart met een nieuw zondagprogramma. Maandelijks kun je luisteren, kijken of meedenken met bijzondere gasten tijdens De Verwondering.

Over Be My Guest

Be My Guest is een eetlokaal waar iedereen met passie werkt, waar het elke dag anders is. Er is geen vaste kok, geen vast menu, geen routine. Hier maak je kennis met zeer uiteenlopende smaken en keukens van over de hele wereld. Meer informatie is te vinden op www.bemyguest.nl/menu

deverwonderingverhalendames.png

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: