Over de liefde natuurlijk

Drie dichters van dienst en één Verhalendame mochten vanmiddag gedichten tikken aan grote houten tafels in een tuin vol bloemen en witte lampionnen. Niki en Floris trouwden en hun vrienden vroegen ons daarbij te zijn.

Tientallen bruiloftsgasten bestelden een gedicht (“waarover? de liefde natuurlijk!”) en vertelden ons de mooiste, ontroerendste en eerlijkste verhalen. Onze dank daarvoor is groot.

 

 

 

 

 

 

 

Gepubliceerd door verhalendames

Verhalendames Daisy, Fransje en Joni organiseren ontmoetingen met schrijvers, dichters en andere vertellers. Zij doen dit het liefst op onverwachte locaties met een huiselijke sfeer. Hun motto: “mooie woorden vind je overal”. Voor hulp bij het zoeken, kun je nu bij de verhalendames terecht. Niet alleen stellen ze je voor aan schrijvers van allerlei soorten teksten, ze helpen je ook bij het vertellen van je eigen verhaal, en zijn te boeken voor interviews, workshops, performances en meer. De Verhalendames zijn te volgen op en te benaderen via verhalendames@gmail.com, www.verhalendames.nl, Facebook, Twitter en Instagram.

%d bloggers liken dit: