Club Tropicana – Youri Lentjes

Mooie woorden vind je overal” – De Singer-Songwriter

Met een rauwe stem een zacht geluid brengen. Na een tour in Nederland en België met zijn grunge band 44Venom besluit onze gast Youri Lentjes in 2014 mee te doen aan ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’. Een eigen EP volgt, ook brengt hij een eigen live plaat uit. Hij tourt in Nederland, Duitsland, Engeland en Schotland en komende donderdag is hij om 20:00 uur als singer-songwriter te beluisteren op het podium van Camping Bakkum tijdens Bakkum Vertelt!

Maar het schrijven van zachte liedjes, hoe werkt dat? En is de muziek er eerst of de tekst? Ook belangrijk: wat is zijn favoriete cocktail? Zaterdag kunt u om 18:15 uur deze internationale ster horen vertellen over zijn verhalen bij Club Tropicana.

En voor wie nu alvast even wil genieten van Youri, het nummer Let the water take me.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: