Club Tropicana – Youri Lentjes

Mooie woorden vind je overal” – De Singer-Songwriter

Met een rauwe stem een zacht geluid brengen. Na een tour in Nederland en België met zijn grunge band 44Venom besluit onze gast Youri Lentjes in 2014 mee te doen aan ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’. Een eigen EP volgt, ook brengt hij een eigen live plaat uit. Hij tourt in Nederland, Duitsland, Engeland en Schotland en komende donderdag is hij om 20:00 uur als singer-songwriter te beluisteren op het podium van Camping Bakkum tijdens Bakkum Vertelt!

Maar het schrijven van zachte liedjes, hoe werkt dat? En is de muziek er eerst of de tekst? Ook belangrijk: wat is zijn favoriete cocktail? Zaterdag kunt u om 18:15 uur deze internationale ster horen vertellen over zijn verhalen bij Club Tropicana.

En voor wie nu alvast even wil genieten van Youri, het nummer Let the water take me.

 

Gepubliceerd door verhalendames

Verhalendames Daisy, Fransje en Joni organiseren ontmoetingen met schrijvers, dichters en andere vertellers. Zij doen dit het liefst op onverwachte locaties met een huiselijke sfeer. Hun motto: “mooie woorden vind je overal”. Voor hulp bij het zoeken, kun je nu bij de verhalendames terecht. Niet alleen stellen ze je voor aan schrijvers van allerlei soorten teksten, ze helpen je ook bij het vertellen van je eigen verhaal, en zijn te boeken voor interviews, workshops, performances en meer. De Verhalendames zijn te volgen op en te benaderen via verhalendames@gmail.com, www.verhalendames.nl, Facebook, Twitter en Instagram.

%d bloggers liken dit: