Club Tropicana – Floor de Goede

Mooie woorden vind je overal” – De Striptekenaar

opmars
Opmars… Floor de Goede, 17-05-2017

Dat een beeld meer kan zeggen dan duizend woorden, maakt niet opeens dat het eenieder lukt om binnen vier kaders een verhaal te vertellen. Striptekenaar Floor de Goede, beter bekend als “Flo”, lukt dat wel.

Flo is bekend van zijn gelijknamige, semi-autobiografische strip Flo, welke onder andere verscheen in het AD, NRC.next en Het Parool. Daarnaast publiceerde hij meerdere stripboeken en de prachtige graphic novel Dansen op de vulkaan. Zijn succesvolle kinderboekensamenwerking met Edward van de Vendel werd onlangs bekroond met een Vlag en Wimpel.

Op zijn site doyouknowflo.nl heeft Flo al sinds 2004 het doel om elke dag een strip te plaatsen. Van een opgevangen zin op straat tot pure zelfreflectie, binnen één tot vier kaders vertelt hij de lezer over zijn leven. Of niet?

echt
Echt. Floor de Goede, 20-03-2015

Floor de Goede is te gast bij de Verhalendames op donderdag 13 juli tijdens Club Tropicana, van 18:15 tot 19:00 bij het caravanpodium op festival Bakkum Vertelt!

BewarenBewaren

Gepubliceerd door verhalendames

Verhalendames Daisy, Fransje en Joni organiseren ontmoetingen met schrijvers, dichters en andere vertellers. Zij doen dit het liefst op onverwachte locaties met een huiselijke sfeer. Hun motto: “mooie woorden vind je overal”. Voor hulp bij het zoeken, kun je nu bij de verhalendames terecht. Niet alleen stellen ze je voor aan schrijvers van allerlei soorten teksten, ze helpen je ook bij het vertellen van je eigen verhaal, en zijn te boeken voor interviews, workshops, performances en meer. De Verhalendames zijn te volgen op en te benaderen via verhalendames@gmail.com, www.verhalendames.nl, Facebook, Twitter en Instagram.

%d bloggers liken dit: