Club Tropicana

Ook dit jaar staan we weer met een literair programma op het festival Bakkum Vertelt! Van donderdag 13 tot en met zaterdag 15 juli nodigen we je uit op het tropische terras van De Verhalendames op Camping Bakkum. Daar ontvangen we ook dit jaar weer drie mooie mannen uit de wereld van de literatuur. Onder de zon en het genot van een cocktail, stellen we jullie graag voor aan striptekenaar Floor de Goede (“Flo“), schrijver Tom Hofland, en singer-songwriter Youri Lentjes.

Meer informatie over onze gasten en het programma volgt snel, houd ook een oogje op onze Facebookpagina!

 

Gepubliceerd door verhalendames

Verhalendames Daisy, Fransje en Joni organiseren ontmoetingen met schrijvers, dichters en andere vertellers. Zij doen dit het liefst op onverwachte locaties met een huiselijke sfeer. Hun motto: “mooie woorden vind je overal”. Voor hulp bij het zoeken, kun je nu bij de verhalendames terecht. Niet alleen stellen ze je voor aan schrijvers van allerlei soorten teksten, ze helpen je ook bij het vertellen van je eigen verhaal, en zijn te boeken voor interviews, workshops, performances en meer. De Verhalendames zijn te volgen op en te benaderen via verhalendames@gmail.com, www.verhalendames.nl, Facebook, Twitter en Instagram.

%d bloggers liken dit: