Winterwoorden – De vertellers (1)

Jorrit Thijn

Jorrit Thijn is een verhalenverteller. Hij speelde, regisseerde en schreef al in zijn tienerjaren aan toneelstukken, nam zelfgemaakte radioprogramma’s op cassettebandjes op en fantaseerde alsof het echt was. In 2010 studeerde hij af als toneelschrijver aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Na vijf jaar schrijven aan toneel, zeer korte verhalen, interactieve installaties, verhalenapp’s en copywriting begon hij aan een master Crossover Creativity. Inmiddels is Jorrit opnieuw afgestudeerd, op een onderzoek naar het bezielen van niet levende entiteiten en geeft hij les in onder andere Storytelling aan de HKU.

Op 5 februari komt Jorrit vertellen bij Winterwoorden. Tickets à € 5,- zijn te reserveren via verhalendames@gmail.com. Benieuwd geworden naar het werk van Jorrit Thijn? Zijn korte verhalen (“Lekker als tussendoortje!“) zijn te lezen op jorritthijn.nl.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: