EHBOV, Quiz en een Grande Surprise bij de Verhalendames op Bakkum Vertelt

Niet alleen treffen de bezoekers van Bakkum Vertelt mooie mannen aan bij de Verhalendames, ook kunnen ze terecht voor drie bijzondere randprogramma’s.

Na afloop van de interviews zullen de Verhalendames:

  • Jou op donderdag Eerste Hulp bij Onafgemaakte Verhalen bieden. Loopt je verhaal nog niet helemaal lekker? Weet je niet meer wat je met je hoofdpersoon moet? Heb je een writer’s block? Kom gerust even langs om onder het genot van een kaasje en/of wijntje tips te ontvangen en te delen.
  • Jou en je familie/vrienden op vrijdag testen door middel van de Literaire Quiz met een Franse Slag. Test je van literatuur af weet en win een mooie, unieke prijs.
  • Iedereen op zaterdag zullen verbazen met een Grande Surprise. Hier zeggen we natuurlijk nog niks over! Kom zaterdag kijken en genieten.

En niet te vergeten: de Verhalendames worden op Camping Bakkum versterkt door quiz-master, presentator en interviewer Mattijs Reinen.

Van donderdag 4 augustus tot en met zaterdag 6 augustus staan de Verhalendames op Bakkum Vertelt op Camping Bakkum. Elke dag stellen zij daar om 18:15 een man uit de literatuur aan je voor.

Camping Bakkum / Zeeweg 31 / Castricum aan Zee

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: