De schitterende verhalen van Sjoerd Kuyper – op 4 augustus 2016

Op donderdag 4 augustus spreken we tijdens La Vie en Prose op Camping Bakkum met niemand minder dan Sjoerd Kuyper. Al vanaf jonge leeftijd schrijft hij gedichten, scenario’s, liedteksten en verhalen voor zowel volwassenen als kinderen. Tot zijn bekendste boeken behoren Hotel De Grote L, Het zakmes en de serie over Robin, maar ook tv-series als Max Laadvermogen en De Freules zijn van zijn hand.

Kuypers werk is meermaals bekroond en veel van zijn boeken zijn verfilmd. Ook De rode zwaan was op het grote doek te zien. Deze prachtige jeugdroman speelt zich af in de omgeving van Camping Bakkum, een gebied dat Kuyper heel goed kent. We zullen niet alleen met hem spreken over de duinen en zijn werk voor jonge lezers, maar ook over de bundel Kwaaie verhalen van liefde, in 2014 verschenen ter gelegenheid van veertig jaar schrijverschap. Een schitterende verzameling teksten, waaronder essays, brieven, lezingen en reisdagboeken.

Kom je ook? We zijn om 18:00 te vinden aan de Zeeweg 31 in Castricum.

Voor meer informatie: http://www.sjoerdkuyper.com

SK

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: